KL

Namen hej bloggen och allihopa!
Fortfarande i KL! Och ja, vi gillar den har staden mycket.

Forsta hela dagen har, alltsa i gar at vi smarrig frukost pa roof topp, dom har typ ALLT man kan tanka sig i frukostvag sa de kandes bra efter for mycket toast och marmelad. Efter frukosten styrde vi stegen mot tunnelbanan som tog oss till KLCC, dar vi spanade in Petronas Towers, 2 hoga tvillingtorn. Tyvarr var de stangt for ombyggnad sa vi fick noja oss med att stanna utanfor och ta lite coola turistbilder istallet. Efter de tog vi oss mot BB Plaza, ett stooooort shoppingcenter, flera vaningar och massa krangliga sma vagar sa man ganska snabbt tappar bort sig. Fick med oss valdigt mycket (o)nodvandiga grejer hem, men de var billigt och snyggt sa de far vara bra! Fran shoppingcentret kunde vi ga till KL Tower som ar en annan mycket hog byggnad men som faktiskt inte var stangd for renovering, den kunde vi aka upp i! Och man sag laaangt darifran, de var haftigt. I biljetten fick man aven valja en till aktivitet, ridning, spela dataspel i 3 minuter eller ga pa zoo. Vi valde zoot. Och ja, de var ett ormzoo, sakert 50 olika ormar i olika langder, storlekar, farger och former. (En mamma som inte tycker detta skulle vara sa kul..) Skulle inte betalt for att ga dit, men nar de ar gratis tackar man ju inte nej.

Pa kvallen at vi pizza och hangde pa roof topp!

Idag, alltsa varan andra hela dag har i KL, har vi ocksa haft fullt upp. Lika smarrig frukost pa roof topp som igar och sedan ivag pa vandring. Promenerade runt lie har i China Town dar vi bor, gick forbi en affar dar dom hade fullt med julgranar, julgranspynt, julmusik och MASSOR av krimskrams, dom gillar sadant har. Man blir helt snurrig i huvudet av alla saker bara och man valter ner grejer pa golvet hela tiden for att de ar grejer OVERALLT! Vi lyckades iaf promenera till Masjid Meara, en av sydostasiens storsta mosqer. Vi fick ta pa oss lila langa hucklen med luva pa (ja vi tog bild pa oss i dom saklart) och sen fick vi ga in i mosqen! De var spannande och den var fin.

Efter de tog vi en taxi mot Times Square som ar ett annat nastan annu enormare shoppingcenter med 10 vaningar (enormt stora vaningar) och ett tivoli med bergodalbanor och grejer mitt i. De var lite speciellt. Alla butiker verkade konkurrera om vem som kunde spela hogst musik, sa vara oron blev ganska snabbt doda av all blandad musik fran alla hall, JATTE hogt. Sa vi satte oss pa en lite lugnare del och at malaysisk mat och sen drog vi oss hem igen. Nu sitter vi och skriver har. Sen ska vi nog spela kanasta (ett kortspel fran Nicos slakt) och ata mentos (godis som vi ater HEELA tiden) och ikvall far vi se!

Imorgon ska vi nog vidare upp pa Malaysias vastkust, mot Puala Pangkor, eller Penang.. Minns inte nu! Och inget bokat och bestamt, sa vi far se!

Som sagt tycker vi iaf valdigt mycket om KL, battre an Singapore (forlat Singapore inte for att vara taskig). Fast vi har kommit fram till att de nog handlar mycket om priset ocksa. I Singapore kande man sig ranad efter att ha handlat tva vattenflaskor och en chipspase for att de var sa dyrt. I Malaysia kanns de snarare som att de ar vi som ranat butiken nar vi kopt 4 flaskor vatten, 5 mentosror, chips och tops for att de ar sa billigt! Och de gor ju ganska mycket att de ar billigt nar man ar backpacker som viii ar!!

Nu tar tiden slut snart. Men juste, nar vi var i Melaka var de ett engelskt par som bodde pa varat hostel som var jattetrevliga. Men en kvall luktade de massa ciggrok och bensin fran deras rum, sa vi gick och sa till i receptionen Sa han fran receptionen foljde med oss och luktade, och knackade pa och fragade, men dom fornekade och blev jatte arga pa oss, och da blev receptionisten ocksa arg for han trodde vi falskt anklagade oss (han hade nog fel pa luktsinnet) IAF sa bor de paret pa de har stallet nu ocksa, dom har forfoljt oss och kollar snett pa oss varje gang vi ser dom!

oj nu blev de laaaangt. HEJDA!!!

Kommentarer
Postat av: Mamma Åsa

Hej igen tjejer!

Kuala Lumpur verkar passa er perfekt och det verkar finnas mycket att se där och sedan att det dessutom är billigt gör ju ingenting, superkul.

Förlåt men vi skrattade åt historien med det engelska paret, kul att de förföljer er nu (kanske oxå har en LP). Men vi tycker ni gjorde helt rätt som sa till, bra gjort.

Ni har verkligen blivit kulturella tjejer, toppenkul och sedan att ni slappnar av med lite kanasta är ju inte heller helt fel.

Kärlek till er!

Kraaaam

2011-10-31 @ 09:51:21
Postat av: Mormor & Morfar N

Hej Nicolina och Erika !

Idag är det lite solsken igen och lite varmare. Nu har vi hämtat S och M, de ska sova över inatt. Middagen idag blir MC, med efterföljande små godis, en och annan glas blir det oxså. Vad mycket ni får uppleva, vi försöker att följa er på karta. Vi lär oss mycket av era trevliga rapportet. Pussar och kramar från M & M N. S & M.

2011-10-31 @ 15:54:45
Postat av: Pia i Falkenberg

Hej!

Kuala Lumpur verkar vara intressant. Synd att tvillingtornen var stängda.

Canasta spelar vi i Falkenberg också, jättekul kortspel!

Ha det bra!

2011-10-31 @ 20:30:25
Postat av: malaka

malaka ni verkar fortfarande ha det sjukt spännande! och ni har smittat mig med att vara sjuka :o på tankeavstånd! för jag har halsfluss nu och har tagit tiotusen blodprover om jag har diabetes osv osv. pallar intee. så ska jobba hela veckan ändå. men inte dricka alkohol på 10 dagar (pencillin). hoppas att det där paret sticker snart då!!! älskar er, saknar er, tänker på hur sjukt bruna ni kommer vara :o

2011-10-31 @ 21:21:59
Postat av: Emelie

Hej tjejer! Ska ni till Penang - bo i Georgtown. Fast jag tycker ni kan skippa Penang, ak till Langkawi istallet, eller annu hellre - Pherenthian och Tioman pa ostkusten!

2011-10-31 @ 22:43:12
URL: http://emelaia.blogg.se/
Postat av: Lena, mamman som är tacksam över att slippa zoo besöket

Ja, vill inte tänka tanken på ett besök på ett zoo som bara består av den art jag gör mycket för att undvika. Annars verkar KL vara en intressant stad. Låter som en rolig blandning med moskeer och skyskrapor.

Kram

2011-11-01 @ 07:49:33
Postat av: Sara

Jag säger samma sak som alltid, fan vad nu verkar ha det bra! Spännande ju! Fast tvek på ormzoo, bläää.. Skönt att ni fick tag i en ny LP! Bra att ha juuu ;)



I Sundsvall rullar det på med skola och sånt, kurs nr 2 är slut nu med examination imorgon och nästa kurs blir askul hoppas jag! Illustration och digital bildhantering, woop!



Fortsätt njuta tjejor, saknar er!!

2011-11-02 @ 22:39:39
URL: http://sjp.webblogg.se/
Postat av: Sara

Och juste, kan ni komma ihåg kamerasladden nån gång?? JAG VILL SE BILDER!!!!!! ;)

2011-11-02 @ 22:40:16
URL: http://sjp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0