Patong Island

Sista dagen i Pangkor spenderade vi pa stranden, de var lite duggregn men funkade sa bra anda! Pa kvallen akte vi till coral bay igen och at middag pa en kinesisk restaurang med skaldjur, supergott! Och varldens trevligaste restaurangagare, en tjock kines. Efter maten gjorde vi massa konster i sanden, typ stod pa varandras axlar och gjorde pyramider och "Stockholm boogie tricket" valdigt kul, och valdigt roliga bilder fran det.

Fredagen blev en riktig resdag, forst bat till Lumut, buss till Butterworth, bat till Pangkor island och taxi till ett hostel. De tog oss i princip hela dagen men de flot pa sa bra sa. Vi bor pa banan guesthouse som ligger i China Town (ja dom flesta backpackerstallena ligger i China Town oavsett vart du ar) De ar mycket backpacker i den har staden! Pa fredagkvallen tog vi de lugnt, gick till ett stalle dar dom hade bade europeisk och malaysisk mat for vi var sugna pa lite olika saker. Sen somnade vi ganska tidigt. Pa lordagen (igar) tog vi en buss till en strand som jag inte minns namnet pa nu, den var stor och de var en del folk. Och valdigt mycket olika sportaktiviteter, typ flyga i luften efter en bat, bananaboats, vattenskoter osv. Sa de var manniskor overallt och man fick se upp sa man inte blev traffad av nagon flygande manniska. De var lite regn sa vi gomde oss under ett parassol men efter lunch sprack de upp och solen stekte pa rejalt. Harligt!
Igar kvall at vi god middag pa ett stalle nara boendet och sedan gick vi till Bob Marley bar tvars over gatan. Dar satt vi och pratade med 2 malaysier i maaaaanga timmar, dom var valdigt trevliga och vi jamforde och disskuterade Sverige och Malaysia. Vi pratade om politik, religion, kultur, loner, lagar osv. De var valdigt intressant och vi larde oss mycket, vi trodde de skulle vara storre skillnad an vad de faktiskt ar.
Efterat gick vi till lite olika stallen och spanade in laget, men vi var lite sega. Folk var som vanligt jatte trevliga och vi hamnade tillsammans med ett stort gang malaysier. Helt plotsligt bestallde dom in ett stort fat med kycklingklubbor till oss. Dom var valdigt goda, men de kandes lite skumt att sta inne pa en nattklubb och ata kycklingklubbor..

Idag nar vi vaknade spooooregnade de ute, och de gor de fortfarande. Stora vattenpolar pa gatorna och alla nakenrattor kryper fram fran sina bon och badar i vattenpolarna, trevligt. Sa vi akte till ett shoppingcentrum och gick runt nagra timmar, kopte nya dagbocker bland annat. Forhoppningsvis ar de uppehall ikvall, vi har inga riktiga planer, men ar sugna pa indisk middag, och sen far vi val se!

Imorgon tar vi nog bat med Langkawi.

Och har kommer lite bilder, ni far lite i taget, de drojer saaaa lang tid att ladda upp!


Baten ut till Sapi Island, dvs typ forsta dagen pa hela resan


Lite elefanter fran djungelturen


Trotta tjejer klockan 5 pa morgonen redo for morning cruise


En sadan igel som tog ett smakprov pa Nicos brost


Djungelvandring i djungeln


Varldens godaste frukost pa djungelaventyret


Huset pa vattnet pa Mabul Island


Stranden i Mabul


Poolen+stranden Labuan Island


Kommentarer
Postat av: Sara

Ååh kul med bilder!

Och fan vad gott med kycklingklubba, det ska jag nog köpa till middag ;)



Kul att ni är med om så mycket spännande tjejer! <3

2011-11-06 @ 11:58:00
URL: http://sjp.webblogg.se/
Postat av: Lena

Låter jätteroligt att prata med Malaysiern och få inblick i landet. Ser fram emot att se era strandkonster. De kanske funkar också i snö.

kram

2011-11-06 @ 14:44:13
Postat av: Dag

Hej tjejer, vad bra ni har det! Här hemma händer inte så mycket mer än att alla går och väntar på vintern. Den verkar dock dröja och vi har ca 10 grader varje dag. Kram från Pappa Dag.

2011-11-06 @ 14:45:13
Postat av: Mormor & Morfar N

Hej Nicolina och Erika. Fina bilder från er. Igår var vi till Anna som firade sin examen, nu är hon distrikt sköterska. Sedan till Tord för en canasta kväll. Ingen av oss vann. God mat och trevligt. I kväll gick vi ner till Brunnsviken, de hade ställt ut mashaller runt hella Brunsviken, det var mycket

effekt fullt. Imorgon till Gullan och fika, sedan gympa för Morfar. Puss & Kram Mormor & Morfar.

2011-11-06 @ 19:25:01
Postat av: Mamma Åsa

Heeeeej tjeeeejer!

Hur mår ni? Var är ni?

Väldigt kul att se bilder oh jag kan se att Nicolina iaf har fått användning av sin fleecetröja :)

PUSSS & KRAAAAM

2011-11-08 @ 15:24:50
Postat av: Janne

Också nyfiken på att höra/läsa mer! :-) Kram

2011-11-08 @ 20:33:23
Postat av: malaka

Malaka jag blir helt orolig när ni inte uppdaterar:o miss u

2011-11-10 @ 22:12:52
Postat av: Mamma Åsa

Till Malaka:

Fick ett sms igår torsdag, de solar och badar i Langkawi och har det superbra. De har bara inte hunnit med att blogga.

2011-11-11 @ 08:32:59
Postat av: Janne

Tack Åsa! Då behöver man inte vara orolig då! E/N: Har ni uppmärksammat att det är 11-11-11 idag!?

2011-11-11 @ 13:26:39
Postat av: Anonym

Elsa! Tänkte skicka ett sms till dig idag och fråga om du var hemma för jag var på Hundstallet och så kom jag på att du är lååååångt borta från hemmet <3 jag åker till Thailand 17 dec - 2 dec!! Ses vi där!???!!! :D

2011-11-11 @ 21:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0