pankor

tjeeena mitt bena !
vi har forflyttat oss till pankor och njuter och livet. fick hjalp av en kille utanfor bussen som hjalpte oss med boende och farja over till on. valdigt smidigt. vi bor ca tio meter fran stranden om ens det, tipp topp !

vi har mer eller mindre spenderat det mesta av tiden med vara grannar, tva fransman. igar hade de hyrt moppe sa vi fick joina dom. vi tog moppen forst till stan for att tanka, sen till en annan strand coral bay och hyrde snorkling grejer och kajaker. tog oss over till en annan liten o och snorklade. myspys. vi sag massa fina, laskiga och fula fiskar! sen tog vi baten over till andra sidan pa den lilla on och vantade pa mat som vi bestallt. villket inte kom, sa erika och tony simmade over till andra sidan for att paminna om maten. den var redan klar och lite smatt kall. men gott anda !!  vi chillade ett bra tag pa on tills det borjade bli morkt. paddlade kajak tillbaka till coral bay och testade/tittade pa nar folk surfade pa vagorna. vaaaldigt ballt!!

pa kvallen ville vi ( vi flickor i sallskapet) dricka drinkar och sitta pa nan mysig strand bar. sagt och gjort, vi tog med oss franssoserna, mopparna och akte tillbaka till coral bay ( ca 2 min pa moppe ) och satte oss pa daddys cafe, drack drinkar, at dancing prawn och sexy chicken. riktigt mysigt stalle. sen bytte vi till stallet brevid, dar de spelade mysig, drack mojito och spelade kort ! riktigt harlig kvall. den fortsatte med mer kortspel och ol och vi hade valdigt roligt. lyckad kvall med andra ord !

dagen idag har varit lite seg, vi har legat pa stranden under mulen himmel. trakigt. hoppas pa battre vader imorgon!
ikvall blir det troligtvis en favorit i repris fran igar.

GUESS WHAT ! ni ska fa en bild bomb nuu !!!

pusss fran tva glada tjejer <3

Kommentarer
Postat av: Lena

Mycket kul att få se de fina bilderna som ett komplement till berättelserna! Det låter som roliga dagar med de franska grannpojkarna. Finns det malaysier som semestrar där ni är eller är det bara backpackers och andra turister? kram till er båda!

2011-11-03 @ 13:02:01
Postat av: Janne

jättekul att se bilder också! kram, Janne

2011-11-04 @ 21:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0