Langkawi

HEJHEJHEEEJ!

Ledsen att det drojt sa lange med att uppdatera, vi insag nar vi fick sms av en orolig mamma att hoppsan, vi har levt i var egna lilla varld.

Men vi har en bra anledning for det. Vi har det sa bra som man kan ha det. Det gar inte att forklara i ord sa att ni skulle kunna fa en pytte liten inblick i hur bra. Vi njuter, och kan nog inte rakna pa fingrarna hur manga ganger per dag som vi paminner varandra om hur enormt bra vi har det.

For det mesta ser dagen ut sahar : Vi vaknar ibland utvilade, ibland inte, runt 9-10 tiden. Packar vaskan och tar oss ner till huvudgatan for enormt god tonsisk sanwisch. Sen tar vi oss vidare till stranden med mackorna i take away pasar och slar oss ner pa solstolar. Har brukar vi bosatta oss hela dagen, undantag for dopp i vattnet och nar nagon av oss hamtar lunch eller mer vatten. Runt 7 tiden nar solen borjar ga ner, gar vi tillbaka till gecko guest house som vi bor pa. Fixar och trixar, ibland nan drink och kortspel innan vi gar och kakar. Efter middagen gar vi antingen runt och kikar i alla valdigt manga affarer, satter oss pa ett stalle som heter babylon dar man sitter pa mattor i sanden med sjukt goda drinkar eller bara tar det lungt.

Det har ar val livet ? Okej, det AR livet. Sa ni vet sa mar vi enormt bra, njuter som mest.

Men trots allt detta underbara har vi aven lyckats ramla ner i brunnar, blir jagade av honor, attackerade av grodor i duschen, drankta av drinkar, sandiga fran topp till ta, och till och med lite utskrattade nar vi skamt ut oss. MEN vad gor det om hundra ar ?


sa stranden nasta nu. puss och kram pa er dar hemma  <3

Kommentarer
Postat av: Lena

Jättehärligt att höra att ni har det så bra! Fortsätt njuta och påminna varandra om att livet är en räckmacka för er just nu.

Kram från ett novembergrått Norra Ängby

2011-11-12 @ 11:23:57
Postat av: Christine

saknar mina fina <3

2011-11-12 @ 18:52:07
URL: http://chrisselito.blogg.se/
Postat av: Janne

Jättekul att höra från er igen! Ni verkar ju inte vantrivas precis...

2011-11-13 @ 16:49:24
Postat av: Anonym

2011-11-14 @ 18:27:22
Postat av: Mormor och morfar

Skont att ni har det ljuvligt. Var honorer aggressive. Anders fick en pa huvudet som hacked inn an vi jagade ivag den. Vi ar avundsjuka pa de karma Baden. Mormor BIrgitta

2011-11-14 @ 18:34:21
Postat av: Mormor och morfar

Hej, var ar ni nu? Vi vantar pa ny avenger. Mormor och morfar

2011-11-16 @ 19:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0