Koh Lanta & Ao Nang

Hej alla vanner, ovanner, familjer och okanda!

vi har haft svart att kunna skriva, fullt upp med att leva livet om man sager sa. men vi lamnade Malaysia efter att vi fatt tillbaka vara pass med 60 dagars visa. sa vi bokade buss till thailand som blev en liten upplevelse om man sager sa...

bussen gick 05.00. vi stod duktiga och vantade ca 10 i men bussen kom ca 10 over. sa buss till gransen dar det stamplades i pass, och en bit till med buss dar vi helt plotsligt skulle ta en taxi till nasta buss. fran nasta buss till NASTA buss som skulle ta oss over med farjan. vi fattade ingenting alls. vi hade fatt fora att det va en buss och en farja. men det gick ju bra!
men nar vi sitter i bussen pavag mot farjan far vi ett telefon samtal va en random manniska ( tror busschaffisen)  dar en kvinna skriker (bokstavligen) pa enormt dalig engelska och vi fattar NADA, ingenting!
vi forstog iallafll nagot om att hon maste ha varat pass sa nar vi lagt pa helt ovetande om vad hon ville saga, ser vi i passen att vi bara fatt 15 dagar. knaaas. MEN hotellet vi bodde pa sa att vi kunde aka till imigrationscentret i krabi och losa det sa sa far det bli.

vi har alltsa haft ett par harliga dagar i koh lanta! mest legat pa stranden, atit gott, varit pa ett strand party och traffat massa svenskar. pa koh lanta ser du nastan bara svenskar. mer svenskar an thai folk kanns det som.

en kvall var vi pa bajen steskhouse ( okej ingen av oss ar hammarbyare, men anda) for att kolla idolfinalen! det var kul och god mat !!!

men idag hade vi fatt nog, sa vi tog oss over till Ao nang som vi ar pa nu ! vi hittade ett hotell mitt i smeten for 600 bath per natt, helt ok !
nu blir det lite shopping och chill pa rummet. erika har borjat ata antibiotika pgr av en konstig finne som blivit till inflamation, men absolut inget allvarligt. sa det blir lungt i en vecka nu ;)

far se nar vi skriver nasta gang, men nu vet ni att vi lever ! pussar och kramar

Kommentarer
Postat av: Mamma Åsa

Så skönt att höra av er här på bloggen! Hur går det med prutningen när ni handlar?

Krya på dig Erika.

Puss & Kram

2011-11-21 @ 16:31:49
Postat av: Bittan Jansson

Hej Erika!

Kul att läsa om dina äventyr...och vad roligt att du kom iväg. Syns på korten att du har det bra

2011-11-21 @ 21:45:27
Postat av: Janne

Kul att höra från er igen! Så nu känns det nästan som att vara i Sverige då :-) Lite varmare kanske? Eller är Ao nang mer "normalt" thailändskt?

2011-11-22 @ 06:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0