Sista dagen pa Phiphi!

Hejsvejs fran 2 sjuka tjejer pa Phiphi!

Sen vi skrev sist har vi fortsatt att njuta av Phiphi, har haft otroligt bra vader, 35 grader och stekande sol! Phiphi skiljer sig ganska mycket fran Ao Nang och Ko Lanta. Phiphi ar mycket mysigare med sma grander som vi promenerat i och manga trevliga restauranger. Valdigt manga som cyklar har, en riktig cykelstad! Pa kvallarna har vi varit med orebroarna och haft valdigt kul ihop. Sa man kan sammanfatta varan tripp pa Phiphi som mycket lyckad! Imorgon klockan 9 gar baten mot Ko Phangan (andra sidan, ostkusten) och vi kommer val fram pa eftermiddagen nagon gang och vi har redan bokat in oss pa en Bungalow pa stranden.

Tyvarr da sa har vi lyckats bli sjuka, forkylda och hostiga och snuviga och allting, och de blir ju latt att man smittar varandra nar man hanger ihop dygnet runt. Idag gick vi till doktorn for Erika hade ett ont ora. Sjukhuset var lite udda, dom hade inte mottagningsrum for patienterna utan undersokningarna sker mitt innanfor entren dar manniskor sitter och vantar, inte privat har inte! Lyste lite med ficklampa i orat och konstaterade att de ar en infektion, sa den har gangen fick Erika svartgula tabletter (sist var det rosa) som ska atas i 5 dagar! Yippi!
Sa idag ar en riktig seg dag, de regnar ocksa sa finns inte mycket att gora. Ska kanske ga och ta lite massage sen, annars blir de att ta det lugnt pa rummet, lasa och packa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Krya på er sjuklingar!

Kram Mamma Lena

2011-12-04 @ 07:56:23
Postat av: Mormor & Morfar N.

Hej Nicolina & Erica.

Här är det inte vinter än, konstigt väder på andra

advent. Full fart med att tänka och göra inför julen

Vi börjar redan att tänka på när ni kommer hem, vi kanske kommer och hämtar dig Nicolina. Nu har ni varit borta i 2 månader, tiden går så fort. Saknaden känns stor, ditt rum står tomt och öde. Krya på er. Vad kommer ni att göra på julafton ? Trosa för oss. Kram M&M.

2011-12-04 @ 12:15:02
Postat av: Christine

Åh Koh Phangan! Där var ju jag nu senast, hade skitkul där! och ni måste gå till Drop in Bar på full moon party-stranden. Enligt emelie har de asiens bästa fireshows och dem var faktiskt grymma! (och snygga bartenders också ;)) krya på er älsklingar! <3<3

2011-12-04 @ 17:15:33
URL: http://chrisselito.blogg.se/
Postat av: Janne

Detsamma från mig, krya på er!!

2011-12-05 @ 13:56:21
Postat av: Pia i Falkenberg

Hej tjejer!

Ja, visst är det mysigt på Phi Phi!

Ett litet tips dock: skippa massage när ni har infektion i kroppen! Det är som att träna med en förkylning!

Krya på er!

2011-12-07 @ 17:28:11
Postat av: Sara

Hej sjuklingar! Hoppas ni hunnit friskna till lite nu!

Tack för det fina vykortet, det hittade hit upp i norr ;) Har förövrigt -10 och snö här nu, rätt så mysigt! Och tenta imorgon, håll tummarna från Asienland! SES SNART!!! Puss!

2011-12-08 @ 12:00:37
URL: http://sjp.webblogg.se/
Postat av: Bella

2011-12-09 @ 19:08:46
Postat av: Bella

Hej hej, Bella här! Sent omsider o hoppas att ni ialla fall inte hunnit hem än. Men det är nog snart. Tiden svishar. Sitter på pendeln oteknisk som jag är försöker jag manövrera en iphone som jag köpt. Det går sådär. hoppas ni båda kryat på er o njuter vidare av er resa. Väldigt kallt o mörkt här hemma just nu. Inte egentligen kallt, men känns så. Inget vidare att komma hem till. Ha det fortsatt bra! Kram/ Bella

2011-12-09 @ 19:34:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0