mery christmas

GOD JUL alla dar hemma!
Vi har atit julfrukost (potatis) och plaskat i vattenpolarna! Det ar namligen en regnig julafton..
Nu ar det iaf 2 friska tjejer (yippi) som har tagit sig tillbaka till Ko Phangan! Fick ju tyvarr inte se sa mycket av Ko Samui, men sa blir de ibland! Har hittat ett superbra och billigt boende som ligger mitt i smeten!
Igar var de stor fin sol sa vi akte till en annan mycket fin strand dar vi tillbringade dagen! Idag ar de ju da julafton, nu pa dagen vet vi inte riktigt vad vi ska sysselsatta oss med, men ikvall blir det julbord pa svensk restaurang, de ar 2 svenska tjejer (eller en mamma och en dotter) som har en restaurang har, vi sitter och drommer om god julmat.. vi far se, de borjar klockan 7! sen far vi se vad julaftonskvallen tar oss!


GOD JUL ONSKAR THAILANDSFLICKORNA! pusspuss

Kommentarer
Postat av: Sparen

GOD JUL Skönt att ni är friska igen. Även här har vi en grön Jul.All snön försvann i natt. Tack för alla berättelser och kort.Det skall bli roligt att se er igen och få höra mer Hoppas att kvällens svenska måltid blir lyckad.Varma hälsningar från ett kyligt Sollentuna. Erikas Mormor och Morfar

2011-12-24 @ 10:55:19
Postat av: Janne

God Jul till Thailandsflickorna! Skönt att höra att det är bättre med er! Njut av julmaten och julstämningen! Visar de på Kalle restaurangen? :-)

2011-12-24 @ 11:05:48
Postat av: Sara

GOD JUL!!! Lite i efterskott! Men ändå! Hoppas ni får en grymt cool nyårsafton!! (det lär ni få! ;)) PUSS!!

2011-12-27 @ 00:58:27
URL: http://sjp.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0