koh phangan

hejsan hoppsan !

Phi Phi levererade bra, vi bada alskar on och kommer deffinitivt aka tillbaka!
Nu har vi for flyttat oss till nasta o. Mestadels for att fa uppleva ett full moon party. Och det ar faktiskt har pa phangan som det kommer ifran. Det sags ocksa att det ar har vi bor som det kommer ifran, Paradise Bungalows.

Vi har blivit friskare, vilket ar skont. Men vi bor precis vid stranden , vilket innebar att de forsta nattarna nar vi skulle ga och lagga oss tidigt, spelade dom musik pa hogsta volym sa att vi inte kunde somna forens sent. vaknade sedan tidigt pa morgonen av att de haller pa och renoverar precis utanfor varat rum, infor full moon partyt, vilket ar manadens absolut storsta handelse, med hela stranden full av manniskor.

vi har lyckats hitta vara orebro vanner fran phi phi, vilken vi blev valdigt glada for. det ar alltid roligt att vara flera, och aven om vi inte trottnat pa varandra an, ar det anda en annan sak att umgas med andra. sa det ar kul :)

det 13de dec forflyttar vi oss, vart vet vi inte an. en dag i taget :)
Pussar och kramar!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ha så sjukt jäkla kul på Koh Phangan! :D

Postat av: Emelie

Ha så sjukt jäkla kul på Koh Phangan!

Postat av: Tessi

Efter den 17e måste vi ses på karon beach tjejer!!!!!!!!!!! <3

2011-12-13 @ 10:12:16
Postat av: Eva och Anders

Hej

Vad gott att höra att ni verkar ha det så bra, och att ni är friska igen. I Göteborg har det regnat i flera veckor och blåst stormvindar. Förkylningar och influensor härjar. Men det till trots mår vi ändå ganska bra. Även om hösttröttheten satt in och vi längtar efter julledigt. Ha riktigt sköna sista veckor. Känner oss grymt avundsjuka. KrAMAR Eva och Anders.

2011-12-13 @ 22:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0