Ko Tao

hejhejhejhejhejhejhejhej direkt fran KO TAO!

Sista middagen pa Ko Phangan at vi pa svennerestaurangen, oxfile och potatisgratang och bakpotatis och skagenrora! Vi bugade och bockade och tackade for de goda julbordet och dom blev sa glada. Sen blev de en lugn kvall pa rummet. Laste, packade och sa vidare. Dagen efter (igar) blev vi upphamtade av minibuss som korde oss till hamnen. Var skont att lamna hotellet i Ko Phangan, pa julafton lyckades vi namligen forstora toaletten pa rummet (hela overdelen pa toalettens huvud ramlade ner och krossade halva toan) sa vi har inte kunnat spola pa normal vag.. Iaf sa akte vi till hamnen dar vi vantade in baten mot Ko Tao.........

Baten aven kand for "spybaten". Och ja de var helt galet, forst gick dom ut och delade ut spypasar (genomskinliga, varfor gor dom de inte svarta?) och sedan borjade en galen batresa, var valdigt mycket vagor och baten gungade VALDIGT mycket. Halften av alla passagerare satt och spydde, i pasarna ut genom fonstrerna, pa dack, overallt.. Vi klarade oss som tur var, fastan de var hemskt och man kunde bara sitta still och stirra ratt fram for att man madde SA illa.. Var lite svart att halla sig nar hon som satt bredvid borjade spy upp 2 pasar spya. Och inte nog med det, vi kom fram en timme forsent!! Juste, Erika traffade ett gamalt barn fran hennes jobb (och barnets familj saklart) som ocksa hade gillat spybaten valdigt mycket.

Vi tog en taxi till Sierabeach och borjade varan jakt efter vara kompisar fran Borneo som vi hade bestamt att traffa. Gick runt och fragade pa alla dykstallen (ja dom jobbar pa ett sadant) men ingen visste, sa de var bara att leta pa, 44 dykstallen sammanlagt. Men vi hade tur och hittade dom:D sa dom hjalpte oss med boende och allt. Sen gick vi pa jakt efter Olivers (nicolinas lillebrors) kompis storasyster Johanna som bor har. Och vi hade valdigt mycket flyt och hittade henne ocksa! Sa varan forsta kvall har spenderade vi med alla vara vanner!

Idag har solen tittat fram liiiiite! Nu ska vi nog ga och traffa Johanna eller nagot sadant. Nu ar de inte langt kvar tills vi satter vara fotter i svealand igen, ska njuuuuta massor nu sista tiden!

Kommentarer
Postat av: christine

haha spybåt! låter ju väääldigt najs!

2011-12-28 @ 01:56:21
URL: http://chrisselito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0