Ko Samui

Hej och ha!
Vi tycker att ni dar hemma har blivit valdigt daliga pa att kommentera, vi ar iofs inte sa bra pa att skriva och lagga ut bilder.. Men anda, kommentera mera sa orkar vi nog ta med kamerasladden imorgon! Har for ovrigt tagit ca 2500 foton!

IAF, fullmoonparty var VALDIGT kul! Borjade pa varan altan med vara finska granntjejer som var hur trevliga som helst! Sen lyckades alla svenskar pa Ko Phangan (okej inte riktigt..) hitta till varan lilla altan, sa dar hangde vi nagra timmar med allihopa.
Helt plotsligt ser vi hur valdigt manga manniskor star och hoppar, tjoar, skriker, pekar och fotar manen, vi undrar forstas vad som hander och springer dit. Och tydligen ar det nagot valdigt speciellt som hander med manen, den "blinkar", eller typ oppnas och stangs i ena hornet.. Alla visste att de var nagot valdigt annorlunda, coolt, speciellt och overnaturligt som hande, men ingen visste riktigt vad.. Vi joinade iaf alla andra och spanade pa manen.

Efter nagra timmar drog vi oss till stranden dar de var vaaaldigt mycket manniskor! Och vi hade VALDIGT kul! De roliga ar att vi traffar sa manga manniskor vi kanner overallt som vi har traffat tidigare i Malaysia och Thailand. Och skillnaden har ar att de kanns som att man ar jattebra kompis med nagon som man pratat med en gang! Men de gillar vi!

Dom sista dagarna pa Ko Phangan blev ganska lugna, hade tankt att upptacka lite av on och aka till nagra fina strander, men de var STORM och rodflagg sa man hade ingen storre lust att satta sig i en longtail bat. Vi har nu tagit bat till Ko Samui, checkade in pa ett stalle som var helt okej, men sen hade nagon annan bokat varat rum sa vi blev utkastade. Hittade ett annat som var bade battre och billigare.

Orkar inte riktigt skriva de, for de kanns som att de ar de anda vi skriver, men vi ar sjuka som vanligt.. Dom senaste dagarna har vi legat pa rummet och last och last och last och sovit och atit soppa.. Sa nu ar det uppdrag bli friska som galler! Sa vi far se nagot av Ko Samui ocksa!

Nu ska vi ata lite middag nagonstans, ehh typ soppa kanske??

BYEBYE

Kommentarer
Postat av: Janne

Hej, hej!! Ni vet, alla håller på och julstökar så frenetiskt så att vi inte hinner skriva här :-). Nä, kanske beror det på att vi är avundsjuka på er? Låter ju väldigt speciellt det där med månen! Jag tittade på "vår fullmåne" i lördags och tänkte på ert fullmoonparty, men inte hände det nåt speciellt med den härifrån vårt perspektiv..

Trist att ni blev sjuka igen då, hoppas att det går över snart, krya på er! Smaklig soppmåltid!

2011-12-15 @ 15:33:57
Postat av: Vanliga Familjen

Ni verkar ha det bra, trots lite sjukdomar. Hoppas ni blir friska snart.. Så härligt att följa med på er resa... Man blir ju verkligen ressugen själv.



Hoppas ni får en fortsatt härlig resa.. :)



Kram Maria, Nicos mammas kusin....

2011-12-15 @ 17:23:44
URL: http://www.vanligafamiljen.bloggplatsen.se
Postat av: Mamma Åsa

Hej tjejer!

Jobbigt att ni är sjuka igen, hoppas ni får nån bra meducin så att ni kan njuta av sista tiden innan ni kommer hem till verkligheten igen. Här är det fullt ös inför den fröjdefulla julen då vi kommer att sakna er massor.

Vill se bilder på er NU!

Sköt om er och krya på er.

Puss och kram

2011-12-15 @ 17:25:36
Postat av: malaka

Njut av tiden ni är där! Vi här hemma längtar efter er <3

2011-12-15 @ 19:31:58
Postat av: tina

nu får ni sluta att varaa sjuka juh!!! ni får komma hem nu för jag saknar er och nico måste klippa mig!!! näää men längtar tills ni kommer hem! bli friska nu!!! <333

2011-12-15 @ 20:06:07
Postat av: Mamma Lena

Hej sjuklingar!

Här hemma slår regnet mot rutan. Julskyltningen på Regeringsgatan som jag tittar ut på kommer inte riktigt till sin rätt...Passa på och njut av de sista veckorna. Hoppas att det ni har nu är finalen på sjukdomar under turen.

Kram!!

2011-12-16 @ 12:59:39
Postat av: Caroline Dickson

Hej !



Det låter som ni har det toppen ! Här hemma är det bara mörker, regn och elände. Alex är dock glad för han har precis fått reda på att han får höjt betyg i åtta ämnen ! Det går också bra för Claudia men hon får inte betyg förrän nästa år.

Vi firar jul i Nacka med mormor, morfar och alla kusinerna och sen åker vi till Åre för en veckas skidåkning. Tyvärr är det nästan ingen snö i Åre men snökanonerna går dygnet runt och man preparerar för alla jul och nyårsgäster.

Hoppas ni får det riktigt bra de sista veckorna på er resa.

Kram från Caroline

2011-12-16 @ 14:40:14
Postat av: Antonia

Hej! Var med i våran länk tävling och se om du vinner!! :)

2011-12-16 @ 15:02:31
URL: http://elinochantonia.blogg.se/
Postat av: christine

jag kommenterar! (ibland iaf... men ni kommenterar ALDRIG på min så :( ) verkar som ni har det bra men att va sjuka? vad är det för dumheter? sluta upp med det nu! ;) jag är i vart fall frisk och stormtrivs än så länge, är såååååå najs här!!!!

2011-12-16 @ 19:54:44
URL: http://chrisselito.blogg.se/
Postat av: Pia i Falkenberg

Ja, tjejer, trots sjukdomar verkar ni ha det härligt!

Träffar mycket folk, njuter av friheten, precis som det ska vara!

Som de andra skriver, här hemma är det mörkt och trist och vått. I Falkenberg svämmar Ätran över.

Julstämningen har inte infunnit sig ännu.

Ha det fortsatt bra! Kram Pia

2011-12-16 @ 22:11:09
Postat av: Mormor & Morfar N

Hej på er Nicolina och Erika !

Kan trösta er med att vi oxså är lite förkylda.

Vi jobbar på med julstöket. Imorgon kommer familjen

F på lill-julafton, innan de sticker iväg till Östersund de blir oxfile och potatis gratäng istället för all julmat + alla julklappar. Nu har vi

jul klappar kvar att köpa till Nicolinas familj.

Julskinkan är toppen god i år. Många Krammar M&M N

2011-12-17 @ 11:30:53
Postat av: Dag

Hej Nicolina & Erika, äntligen kommer snön. Det snöar som 17 här hemma. Njut av värmen för när du kommer hem Nicolina så får du säkert skotta varje dag :). Mamma och jag längtar också till värmen och snart är det inte långt kvar.



Puss & Kram

Pappa

2011-12-17 @ 13:29:18
Postat av: Bella

Hej käraste Erika! Jag träffade Lena i dag på eftermiddagen och hörde att du ff är sjuk, din stackare. Tänker goda kraft- och kryapådigtankar allt vad jag orkar.

Jag har följt vad ni skriver då och då och det känns som en solvitamin varje gång. Här är det värsta tänkbara just nu. Mörkt, regn, o dystert.

Har faktiskt försökt att skriva ett par gånger också, via min nya iphone som jag knappt behärskar. Men inte lyckats få iväg för nätproblem. Och nu är ni snart hemma igen. Tiden svishar.

Nu ska jag gå och äta lite, ville bara skicka iväg en hälsning. Pia hälsar säkert också om hon visste att jag skrev. Hon är och hälsar på Knut på sjukhuset - han har opererat höften precis som P-O. Men som sagt, kram och KRYA på dig./ Bella

2011-12-18 @ 20:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0