Julafton pa varat vis !

kvallen bjod pa en harlig kvall ! julbordet var sa proppat med mat, och vara magar blev proppmatta, men mycket gott var det. sen blev vi inbjudna till paketoppning, vilket innebarde att vi var tvungna att rusa runt pa ca 15 minuter att hitta tva presenter var som skulle vara roliga och hafftiga, phuuu, men vi lyckades valdigt valdigt bra.

leken gick ut pa att sla tva tarningar, fick du tva likadana siffror sa fick du valja ett paket. sa holl vi pa tills alla paket var utdelna och oavsett om alla hade paket eler inte. sen borjade omgang 2. i femtonminuter fortsatte vi att sla tarningarna, fick du tva likadana sa fick du ta ett paket av nagon annan! erika fick 1, nico fick 3.
riktigt rolig lek, som vi antagligen kommer kora igen nasta jul !

kvallen fortsatte pa stranden. det var en annorlunda kannsla att sta barfota pa stranden, under bar himmel, i shorts och linne och dansa tills benen vek sig, PA JULAFTON! det maste upplevas..

idag har dagen varit valdigt seg. nu ska vi snart ga och kaka den sista middagen har i koh pangan for imorgon ror vi oss vidare till koh tao dar vi ska fira nyar!

PUSSAR OCH KRAMAR !

Kommentarer
Postat av: Mamma Åsa

Hej!

Kul att ni fick julbord och klappar igår :) men den där Nissen som somnade mitt i bordet verkade lite trött i luvan?

Nu förbereder vi julbord idag igen, vi har väldigt mkt kvar :)

Trevlig resa o Puss o kram

Mormor, morfar, oliver, Mimi, pappa o mamma

2011-12-25 @ 18:14:37
Postat av: Mamma Lena

Härligt att ni är friska och kul att ni fick lite traditionella julinslag. Vi festade med strutsfile. Inte ett spår av jul men mycket gott.

Väldans kul med alla bilder. Bra att ni lägger upp så att vi känner igen er på Arlanda...

Kram Lena, Bertil o Elias

2011-12-26 @ 14:36:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0