Ao Nang & Koh phi phi

hejsan hoppsan ! hoppas allt ar bra med er dar hemma? sjalva svarar vi som vanligt pa den fragan, vi mar hur bra som helst! men kan man gora annat med stralande sol, klarblatt vatten, harliga manniskor och god mat?

vi njot nagra dagar i Ao Nang. vadret var sisodar, men klaga ska vi inte gora. blasigt och en del regn sa att vi fick fly tillbaka till fastlandet med longtailbat.

vi forflyttade oss till Koh Phi Phi med buss och bat. vi var lite oroliga for att vi inte hade boende, men det var inga problem som helst, da hela kajen var fyll av hotellagare som hade lediga rum. vi lyckades hitta ett tipp topp rum, for inte sa farligt mycket pengar! det enda problemet ar val att det ligger inarheten av view point, alltsa hogt upp pa ett berg. det innebar naturligtvis att det ar enormt mycket trappsteg, och nar vi val ar framme rinner svetten och star lange och pustar ut! men men det ar frascht och trevligt !

igar tog vi en paus fran stranden och akte ut med en bat for att se lite mer av phi phi. sa vi akte till en lagun och hade det hur harligt som helst. lag och flot runt i stora badringar och flytvastar och njot. sen gick turen vidare till maya bay. tanken var val att vi skulle till en o som heter monkey island om vi fick tid over, men icke sa nicke, det hann vi inte.
det bjods pa mat och och frukt och solen foljde med pa resan, sa vi satt i foren och hade det riktigt lyxigt.

kvallarna ar ganska annorlunda fran Ao Nang. vi trottnade pa att sitta inne och spela kort. sa vi har sett vad on har att erbjuda for uteliv. det i en helt annan niva om man sager sa, det marks att folk ar pa semester ! igar hittade vi tva harliga orebro tjejer som vi hangde med. vi hade skit kul och kollade pa thai boxning innan vi fortsatte pa dansgolvet tills musiken dog.

nu ska vi sova en stund och sen ga ut och kaka och se vad kvallen har att erbjuda. pussar och kramar fran oss !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0